FCKOFF je napisao/la:Ne pijem, ne pušim, volim pink boju, nemam tetovaže, nisam vegetarijanka, alergična sam na mačke, bla, bla, bla... Otprilike sam ovako uspjela.
Zivino uradi kako treba! Nemoj...prepast ces curice
Moderatori/ce: Maja, mischa, cegrtaljka
FCKOFF je napisao/la:Ne pijem, ne pušim, volim pink boju, nemam tetovaže, nisam vegetarijanka, alergična sam na mačke, bla, bla, bla... Otprilike sam ovako uspjela.
Anja je napisao/la:FCKOFF je napisao/la:Ne pijem, ne pušim, volim pink boju, nemam tetovaže, nisam vegetarijanka, alergična sam na mačke, bla, bla, bla... Otprilike sam ovako uspjela.
Zivino uradi kako treba! Nemoj...prepast ces curice
FCKOFF je napisao/la:Cak nisam ni L word gledalaUpravo jer ga je svaka lezbača u gradu gledala.
FCKOFF je napisao/la:Zasto je nevjerojatno da neko ne pije alkohol ili ne puši čak ni povremeno? Mozda da su ubacili jos jedno pitanje tipa: Da li vodite zdrav život (jer ne pijem i ne pušim), možda bih tu pala.
JAAL je napisao/la:FCKOFF je napisao/la:Zasto je nevjerojatno da neko ne pije alkohol ili ne puši čak ni povremeno? Mozda da su ubacili jos jedno pitanje tipa: Da li vodite zdrav život (jer ne pijem i ne pušim), možda bih tu pala.
nisi jedina..ista sam ti!!
FCKOFF je napisao/la:JAAL je napisao/la:FCKOFF je napisao/la:Zasto je nevjerojatno da neko ne pije alkohol ili ne puši čak ni povremeno? Mozda da su ubacili jos jedno pitanje tipa: Da li vodite zdrav život (jer ne pijem i ne pušim), možda bih tu pala.
nisi jedina..ista sam ti!!
HI5!
Dragonfly je napisao/la:Imam 5 mačaka

Dragonfly je napisao/la:
Kakve veze ima mačka kao kućni ljubimac sa stereotipnim lezbijkama? O.o
Imam 5 mačaka
Anfisa je napisao/la:Dragonfly je napisao/la:
Kakve veze ima mačka kao kućni ljubimac sa stereotipnim lezbijkama? O.o
Imam 5 mačaka
khm...možda je ovo suptilno
a da preformulišemo pitanje
do you like pussies ?