Moderator/ica: cegrtaljka
Anfisa je napisao/la:lele...zasad nas niko nije zvao na svadbu![]()
![]()
i ja bih neko intelektualno,bistro djevojče,uvijek spremno da hrani moju glupost,da trčkaramo okolo,pijemo,pušimo,drogiramo se i šta ne...da mogu s njom da tračam kad mi puhne,psihološki analiziram,dijelim svoju zaprepaštenost svijetom oko sebe,a onda da razgovaramo o književnosti,starim pločama i svojim čudnim fascinacijama.
hah,no wonder I'm single,eh ?![]()
xD
Anfisa je napisao/la:lele...zasad nas niko nije zvao na svadbu![]()
![]()
i ja bih neko intelektualno,bistro djevojče,uvijek spremno da hrani moju glupost,da trčkaramo okolo,pijemo,pušimo,drogiramo se i šta ne...da mogu s njom da tračam kad mi puhne,psihološki analiziram,dijelim svoju zaprepaštenost svijetom oko sebe,a onda da razgovaramo o književnosti,starim pločama i svojim čudnim fascinacijama.
hah,no wonder I'm single,eh ?![]()
xD
Hairspray_Queen je napisao/la:
I još na sve to voliš mi one slatke boyish looking djevojčice, hihi...
Hello, Anfisa!How you doin'?
Anja je napisao/la:Ti pod stalagmitima do sad zivjela?!?

Anfisa je napisao/la:prosječnu lezbu najlakše uplašiš kad između dva srka piva spomeneš knjigu xD

Anfisa je napisao/la:Anja je napisao/la:Ti pod stalagmitima do sad zivjela?!?
stalagmiti ? wahahaha
ama dovoljno sam škicala curke da vidim da će biti teška i mukotrpna potraga xD
nije da se zavaravam.
prosječnu lezbu najlakše uplašiš kad između dva srka piva spomeneš knjigu xD

Anja je napisao/la:
E duso draga, ispod kojeg drveta takve rastu (citaj- to sto trazis), da idem i ja da ih berem. Anyways, to za knjige lajkam do neba!
,tak da mi to drži nadu da postoje,me koliko rijetke bile.
Leisha Hailey je napisao/la:"prosječnu lezbu najlakše uplašiš kad između dva srka piva spomeneš knjigu xD"
Heheehe, onda sigurno nisam prosjecna, jer obozavam pricati o knjigama, pa cak i izmeju dva piva, tri, cetiri,pet....![]()
Anfisa je napisao/la:I daj razzle i ti ga pretjera...može l' bar do Ramazana ?![]()
Leisha Hailey je napisao/la:"prosječnu lezbu najlakše uplašiš kad između dva srka piva spomeneš knjigu xD"
Heheehe, onda sigurno nisam prosjecna, jer obozavam pricati o knjigama, pa cak i izmeju dva piva, tri, cetiri,pet....![]()
Trenutno korisnika/ca: quertum i 1 gost.