Face Book

Moderator/ica: Maja

Re: Face Book

PostPostao/la La Linea dana ned dec 20, 2009 8:39 am

fejsbuk molitva je ZAKON! pogotovo ovo "enter" na kraju... :)
smijete se sto sam drugacija?! ja se smijem sto ste svi vi isti!
La Linea

PostPostao/la Ms.Violet dana pon dec 21, 2009 4:27 pm

sumanuta_ideja je napisao/la:zadnji kviz koji sam uradila:
"sta ti kaze mustafa efenfija ceric "
i rezultat je:
"a subhanalah djete drago tebi treba okacit zapis metar kvadratni na vrat naograiso si na kravije sihire izrode ljudski :P."

hahahahahaa, ovo je najjače do sad... hahahahahaa :lol: :lol: :lol: :lol:
Život je isuviše kratak ili isuviše dug, da bih dozvolila sebi taj luksuz, da živim loše.
Ms.Violet

PostPostao/la Mol dana čet mar 11, 2010 11:29 pm

ja i moj FB... vec postaje strasno! :lol:
Mol

PostPostao/la Hairspray_Queen dana čet mar 11, 2010 11:56 pm

Naravno da imam, ko nema pobogu danas?:D
Uglavnom, real je ime i prezime, a orientation hm.. nisam ništa stavila, mada sam married, iz tog "Turci" razloga.
Previše, previše dosadni ljudi.
Uspostavila sam ponovo kontakt sa nekim osobama koje nisam vidjela preko 10 godina, što je odlično.
Bože, može .
Hairspray_Queen

PostPostao/la banja luka dana pon mar 15, 2010 10:41 pm

pod pravim imenom i prezimenom. uglavnom sam u večernjim časovima on line. pogledam ima li šta zanimljivo i tako. pazim koga dodajem za prijatelja i šta pričam jer ne želim da se otkrije da sam lezy. čujem da su pojedine firme počele da kontrolišu profile svojih uposlenika na fb, pa se i zbog toga ne deklarišem.
banja luka

PostPostao/la FCKOFF dana uto mar 16, 2010 12:31 pm

Zato sam ja odmah rekla direktoru da ga neću dodati na fejs jer ne miješam posao sa privatnim životom. Čovjek je samo rekao 'ok, nije problem, razumijem'.
Ah da... Također sam ga odmah blokirala da mi ni ne vidi profile. Tako da firme mogu provjeravati kako hoće i šta hoće. Uvijek postoji način da se zaštitiš od takvog provjeravanja.
Good morning stalkers..I'm feeling great today! thanks for checking!
FCKOFF

PostPostao/la banja luka dana uto mar 16, 2010 10:34 pm

pazi da te neko ne provjeri sa lažnjaka :)
banja luka

PostPostao/la FCKOFF dana sri mar 17, 2010 8:54 am

Pa ne prihvatam ljude koje ne poznajem osobno. :) Kome god se to desi, sam je kriv.. Zasto je bio suvise radoznao? :P
Good morning stalkers..I'm feeling great today! thanks for checking!
FCKOFF

PostPostao/la day_dreamer dana uto jul 13, 2010 12:19 am

Ime i prezime...moje, naravno, jednom sam frknula neko za za'ebanciju, pa mi fejsbuk zabranjivao sedmicama da vratim svoje. :roll:
Dodavala, oduzimala "prijatelje" te se sada svodi na nekih 200-injak prijateljsko-rodbinsko-poznaniČkih relacija.
Sve opcije koje se mogu iskoristiti da neko tatrane virne sam iskoristila...a prije neki dan sam iščačkala i opciju da sklonim tagovane slike, tj. da ih samo ja vidim...tak' da su samo moji albumi na raspolaganju.
Manija oko postavljanja slika je valjda završila, u nekom periodu sam imala i po 500 slika...pa me doda neko da gleda moje slike, a svoje ne da. :naughty: Delete!

Dobar je fb...stišale su se strasti...ne smaraju ljudi toliko, više...a i ona opcija "hide" za igrice, je super stvarka. Jedino poker nisam sakrila..to mi je porok. :angelic-innocent:

Da nema fejsa..gdje bih inače vidjela sliku nečije novorođene bebe...2 sata netom ispadanja iz mamine...? :mrgreen:
Nije da se ne sazna mnogo stvari, a sjediš zavaljen u stolici..neka ga...ne škodi. :)
Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio...taj nije ništa uradio, i shvatiće, kad-tad...da ne zna šta je hlad. . .
day_dreamer

PostPostao/la ptica dana sri jul 28, 2010 7:29 pm

na fb sam pod pravim imenom i prezimenom,fb mi je super za pravljenje dogovora koji ukljucuju veliki broj ljudi.. a ponekad i stalkam,priznajem :),kad mi je neko koga ne znam interesantan,pa malo procackam da vidim npr. na kojem je eventu mogu naci :)
ptica

PostPostao/la Anella dana pet aug 06, 2010 6:14 pm

Imam fejs, pod pravim imenom. Koristim ga za razgovor s rodbinom i prijateljima koji su u inozemstvu. Inace mi nije nesto posebno zanimljiv.
Anđa: "Mi koji smo se rodili ranije smo ostali malo nedovršeni..."
Anella

PostPostao/la emanuela_cunt dana ned aug 08, 2010 1:34 pm

vjerovatno sam jedna od rijetkih, ali nemam FB. ne zelim ga imati i nadam se i vjerujem da nikad necu!
"Profesor: Vi sigurno znate brojati? Do koliko znate brojati?
Učenica: Znam brojati... do neizmjernog.
Profesor: To je nemoguće, gospođice.
Učenica: Pa recimo onda do šesnaest.
Profesor: Sasvim dovoljno. Treba se znati zaustaviti."
emanuela_cunt

PostPostao/la Leisha Hailey dana pet sep 03, 2010 9:00 pm

ptica je napisao/la:na fb sam pod pravim imenom i prezimenom,fb mi je super za pravljenje dogovora koji ukljucuju veliki broj ljudi.. a ponekad i stalkam,priznajem :),kad mi je neko koga ne znam interesantan,pa malo procackam da vidim npr. na kojem je eventu mogu naci :)

Hehehe...a tako ti koristis fb i spijuniras ljude...hmmm.. :P
Leisha Hailey

Prethodna

Natrag na Tehnologija

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.