zvjezdice za ascinice/restorane/kafane itd

Moderatori/ce: Maja, mischa, cegrtaljka

Re: zvjezdice za ascinice/restorane/kafane itd

PostPostao/la Natasa » uto aug 11, 2009 4:30 am

Maja je napisao/la:Za pećinu (The Cave Club) sam čula da je preuzeo prije par mjeseci drugi vlasnik i da je od tada još jedno turbofolk leglo. Šteta, sa tim prostorom i lokacijom se moglo napraviti nešto sasvim ok.

ooo, to sam htjela ovdje da prijavim. vasnika sam srela tamo, tako da ne znam ima li neki novi, ali je mjesto... vise nema alkohola i izlaze clanovi IZ. zove se gazi nesto-nekako. nemam nista protiv vjernika, ali ovakav zaokret u klijenteli je meni bio smjesan...
Natasa

PostPostao/la cegrtaljka » uto aug 11, 2009 4:17 pm

Natasa je napisao/la:
Maja je napisao/la:Za pećinu (The Cave Club) sam čula da je preuzeo prije par mjeseci drugi vlasnik i da je od tada još jedno turbofolk leglo. Šteta, sa tim prostorom i lokacijom se moglo napraviti nešto sasvim ok.

... vise nema alkohola i izlaze clanovi IZ. zove se gazi nesto-nekako...

Da nije gazi pedere? :shock:
Listen very carefully, I shall say this only once.
cegrtaljka

PostPostao/la industrium » uto aug 11, 2009 6:13 pm

cegrtaljka je napisao/la:
Natasa je napisao/la:

... vise nema alkohola i izlaze clanovi IZ. zove se gazi nesto-nekako...

Da nije gazi pedere? :shock:

:lol:
Pisati je kretati se!
industrium

PostPostao/la Maja » čet aug 13, 2009 1:05 pm

Konačno isprobala Vegehanu i jako mi se dopala originalna kombinacija ukusa. Cijene sasvim prihvatljive (10KM meni. Happy Hour od 18h do 19h gdje isti meni košta 6KM) a porcije obilne. Samo da nije zen muzike...

Juče sam saznala za budući prvi sushi bar u Sarajevu, Sushi San, koji trenutno nema lokala ali vrši kućnu dostavu. Nisam probala ali sam čula da im je dobar sushi slika
Maja

PostPostao/la Maja » sri sep 30, 2009 10:42 pm

Maja je napisao/la:Juče sam saznala za budući prvi sushi bar u Sarajevu, Sushi San, koji trenutno nema lokala ali vrši kućnu dostavu. Nisam probala ali sam čula da im je dobar sushi slika

Probala njihov sushi i nije mi bio nešto dobar. Ok je, ali po mom mišljenju ne može se porediti sa onim u Karuzu :wub:
Maja

PostPostao/la Maja » pet jan 15, 2010 1:28 am

Oduševljena sam novim restoranom PastaZen na Skenderiji. Super sushi, supica i pasta teryiaki. Ostalo (burritos, fajitas, azijski i mediteranski specijaliteti, itd.) će doći vrlo brzo na red takođe.
Maja

PostPostao/la Razzle Dazzle » pet jan 15, 2010 2:50 am

Podroom & Balkan Cafe
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening. And green at night. Just like that. One, two, three, four.
Razzle Dazzle

PostPostao/la industrium » sub jan 16, 2010 4:06 pm

Balkan kafe je jebeno sranje, i vjerovatnoca da se zabavis je minimalna, narocito kada su poceli do kraja potencirati taj jebeno dosadni "balkanski" momenat sa trubama, Bregovicem, te onom splacinastom rasta pricom. Tu je problem poluseljacke klijentele :?

Sto se podruma tice, obecavao je, ali smo na kraju dobili dosadnjikavo pozersko mjesto u kojem stojis, pijes, guras se i gledas.

Uglavnom, ponovo nedostaje zabave u Sarajevu, jer smo ponovo dobil mjesta bez koncepta, smisla, zabave...trebaju nam rupe.
Pisati je kretati se!
industrium

PostPostao/la Razzle Dazzle » ned jan 17, 2010 3:35 am

I u Podroomu je sad gužvara? Zadnji put kad sam bila.. vikend, nije bilo više od 20tak - 30 ljuda in. Ok.. ima tome sigurno 2-3 mjeseca, al opet. :lol:
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening. And green at night. Just like that. One, two, three, four.
Razzle Dazzle

PostPostao/la industrium » ned jan 17, 2010 12:02 pm

Ja sam bio prije koji vikend i cinilo mi se da sam u nekoj suptilnijoj verziji Bickcica, po guzvi i posjetiteljima.
Pisati je kretati se!
industrium

PostPostao/la Razzle Dazzle » ned jan 17, 2010 3:02 pm

slika
Razzle Dazzle

PostPostao/la luscious » pet jan 29, 2010 3:35 am

Moze mi neko objasniti gdje je taj Podroom, poblize ako moze, heh. Ne mogu skontati po ulici.
luscious

PostPostao/la ime » pet jan 29, 2010 8:38 pm

luscious je napisao/la:Moze mi neko objasniti gdje je taj Podroom, poblize ako moze, heh. Ne mogu skontati po ulici.

Pretpostavljam da znaš gdje je fast food Vanni (u blizini zgrade ekonomskog fakulteta)? Eh, oko Vanni-ja imaju dva prolaza: lijevi i desni, a ti lagano desnim - u tom prolazu ima ulaz: u Podrum :) (na lijevoj strani prolaza :D). Mislim da je to? I mislim da sam bila u prošlu subotu? :D

Sretno.
"The most active thing about me is my imagination." Garfield
ime

PostPostao/la Anja » pet mar 05, 2010 2:57 am

Dveri. (Bascarsija) Prelijepo za rucak, vecericu. (Cezar salata)
Anja

PostPostao/la day_dreamer » uto jul 13, 2010 10:00 pm

Ja sam kosti ostavila u Aquariusu, tako da će on meni vazda biti 5/5 za popiti kaficu, piće. :wub:

A pošto ste nabrojali valjda sve restorane, što valjaju čemu...ja bih za hranu, onako brzinsku ali extremno ukusnu dodala još Ham-ham... :happy-cheerleadersmileygirl: ...jest da je fast food...ali ima odličnu dostavu i preeeukusnu hranu. Naročito spicy food. :P
Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio...taj nije ništa uradio, i shvatiće, kad-tad...da ne zna šta je hlad. . .
day_dreamer

Prethodna

Natrag na Izlasci i zabava

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.