upravo to sad pokusavas napravit
i smijes se ko budala
jest da je OFF ,al morala sam ....
Moderatori/ce: Maja, mischa, cegrtaljka
emanuela_cunt je napisao/la:omg, to nije istina!!!!
Angela je napisao/la:emanuela_cunt je napisao/la:omg, to nije istina!!!!
ja sam probala...i fkt sam uspijela dodirnuti svaki zub...
A koilko zuba tačno imaš?
Angela je napisao/la:A koilko zuba tačno imaš?
en sad..nisam brojala vjeruj..samo znam da uspijem dodirnuti svaki cosak moje usne supljine
cegrtaljka je napisao/la:Pomislih, samo ljudi koji su u velikom minusu sa zubima mogu dodirnuti sve, a znam da ih ti imas dovoljno..
emanuela_cunt je napisao/la:omg, to nije istina!!!!
Angela je napisao/la:cegrtaljka je napisao/la:Pomislih, samo ljudi koji su u velikom minusu sa zubima mogu dodirnuti sve, a znam da ih ti imas dovoljno..
pa sto onda sumnjas,kad znas
Ja znam, ali drugi ljudi..
Uostalom, tema je bila stvari koje nismo znali. Eto nisamo znali koliko priblizno imas zuba, sad zna cijeli forum
strijela je napisao/la:Boze boze...jezik kao i svaki organ ima svoje dijelove. Korijen jezika moze dodirnuti vrh jednjaka, krajnike (ko ih ima). Sredisnjim dijelom kutnjake itd. Vrh jezika...eh taj dio zene spojen konativnom osnovom moze sve.
Ko mi nadje prihvacenu teoriju u suprotno ljubim mu...sta pozeli![]()
emanuela_cunt je napisao/la:strijela je napisao/la:Boze boze...jezik kao i svaki organ ima svoje dijelove. Korijen jezika moze dodirnuti vrh jednjaka, krajnike (ko ih ima). Sredisnjim dijelom kutnjake itd. Vrh jezika...eh taj dio zene spojen konativnom osnovom moze sve.
Ko mi nadje prihvacenu teoriju u suprotno ljubim mu...sta pozeli![]()
hahahahha
pusti ih angela, to je neka suplja, vidis da sam i ja napisala da to noije istina, jer sam i sama probala,a nisam u, kako rece cegrtaljka ono- velikom minusu sa zubima, ili kako vec. a na kraju krajeva, evo rekla je i strijela ovo fino gore, tako da... samo se trazi sad krivac za tu izmisljotinu?
strijela je napisao/la:Z'votnje jedne![]()
![]()
ovo ti necu halaliti samo da znas!! 

strijela je napisao/la:Vukovi su najemotivniji mesozderi. Prilikom zavodjenja partnera i parenja sa istim, izuzetno su njezni.
Roditelji su uvijek dominantni u odnosu na svoj podmladak, pa stoga nema borbi oko dominacije. Do parenja između srodnika po pravilu ne dolazi, čak i kada ne postoji drugi seksualni partner.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.